És un itinerari turístic dividit en 6 etapes que es poden recórrer en 6 dies.
Ets a: Inici

Cercador

Podeu fer cerques pel criteri paraula clau per definir amb major precisió els resultats que voleu obtenir.

» Signar llibre visites

Llibre de visites

Per afegir el teu comentari fes clic a: Signar llibre visites


Sergi López i Mezo (campirme@hotmail.com)
06.10.08 23:45:42
Dissabte, 28 de setembre vam iniciar la travessa realitzant la 1ª etapa entre Montseny i Tagamanent. Senyalització prou bona. Coincideix amb el traçat del GR-5 fins al Collet de Sant Martí, al peu del Tagamanent. Us indico els temps parcials perquè us en feu una idea. Cal tenir en compte que les parades estan incloses i el nostre ritme va ser força pausat.

Montseny - Sant Martí de Montseny (1 h 20 min) - Font del Vilar (2 h 15 min) - El Cafè (4 h 5 min) - L'Agustí (5 h 25 min) - El Folló (7 h 40 min)

Ja us anirem comentant la resta d'etapes a mesura que les anem acabant.

Salut i bon camí!


Lluís Verdaguer Muñoz (lluisverdaguer@hotmail.es)
24.09.08 15:08:26
Hola,

Sóc excursionista i em conec força bé el territori sobre el qual transita l'itinerari d'els 3 monts, el cas és que aquesta ruta agafa un territori molt ampli que crec que també hauria dintegrar un apartat informatiu (a la web i en informació de tríptic) on hi posés QUÈ MENJAR I QUÈ BEURE?.
M'explico: és molt interessant i important saber on menjar i on dormir, però si els futurs excursionistes i caminants d'aquesta ruta volen empapar-se bé del territori per on transiten haurien de saber, també, on apropar-se i on trucar per tal de saber en quina botiga artesanal poden comprar els productes locals, el vi que poden tastar de cada zona o fins i tot, si el plat típic del poble o del paisatge en el qual es troben és l'estofat de senglar o les mongetes del ganxet...
A més a més, crec que els futurs excursionistes i el comerç local de tot aquest territori ho agrairien...

Ja em direu què us sembla i... per cert... molt bona ruta, sí senyor! felicitats!

Lluís
titi (montsefreixa@hotmail.com)
06.04.08 22:17:45
Hola, ahir dia 5 d'abril vàrem fer la segona etapa, de Tagamanent a Sant Feliu de Codines i quan vem arribar al trencall per baixar a l'ermita de St Pere de Bertí, que per cert, és molt maca... penso que es podria seguir el camí fins a Sant Miquel del Fai pel Gr 5 perquè la pista que posa el mapa és molt feixuga... i varem anar pel pla del lladoner i baixarem un corriol molt maco...no sé...massa pista pero per a mi va ser super maco...seguiré comentant les etapes... Ah la primera també super bé... clar aquell dia va nevar.Gracies
DEBORA (egeasun@hotmail.com - Web)
31.01.08 12:07:12
Hola a tothom! Felicitats pel projecte i comentar que estarè esperant que el tema estigui més consolidat per agafar la moxila.
Seria perfecte, trobo que es important pels que no som de la zona, que en els links de restaurants i llocs per dormir sortís el preu aproximat/ mínim (menú de migdia, habitació single o doble). Donaria molta més funcionalitat a la página a l´hora de programar la ruta y seria molt mes fàcil la recerca. ( Dona una idea del lloc i millora el marketing). Sense aquesta infromació segueixes sentin-te perdut.
Es una proposta de futura usuaria. Gracies...!!!
Administrador
01.10.07 11:21:37
Benvolgut Pere,

Tens raó en els peus de foto del Clascar i de la barraca d'en Ramon. Ja hem fet els canvis. Entre fer les fotos i posar el peu va passar massa temps d'aquí l'error. Pel que fa a la foto del roure, ens hem pres la llibertat de posar-la a l'igual que les de Sta. Fe del Montseny.

Gràcies per la correcció
pere cornellas
19.09.07 08:52:27
Felicitats per la iniciativa, però caldria una mica mès de cura a l'hora dels peus de fotos donçs tant sols fen una ullada , St Pere de Bertì no es ,ès el Clascar, La Sitja del Llop ès la cabana d'en Ramon, el roure que surt no està en la ruta , falten imatges del Vallès Oriental. salutacions
Administrador
12.09.07 13:41:48
Benvolgut Ivan,

En primer lloc, dir-te que tot i que és cert que falta la senyalització de Els 3 Monts, ja estan programades les obres d’execució de la senyalització de la ruta els 3 monts que enllaçaran 106 km, travessaran 12 municipis i tres parcs naturals per a principis d’octubre i, a finals, ja estarà tot enllestit. El retard en la posada en marxa de la senyalització es deu al fet que s’han hagut de corregir i refer alguns senyals, ja que l’objectiu principal era que aquesta senyalització fos útil i que no es perdés l’itinerari.

També m’agradaria comentar-te que el traçat no s’ha fet des de cap despatx. Jo mateix amb d’altres tècnics l’hem fet un parell de vegades i hem comptat amb la col·laboració de centres excursionistes dels territoris per on passa la ruta.

Els 3 Monts és una ruta que passa per molts corriols ja que hem cregut que així seria molt més atractiva que no pas fent-la passar sempre per pistes forestals, on transiten cotxes i hi passa molta més gent. L’objectiu és la descoberta d’entorns naturals fantàstics dins i fora parcs. I ja se sap que la vegetació creix, gràcies a Déu, i els camins i corriols es malmeten quan plou.

Ens queda, mai millor dit, camí per fer i espero ens donis més dels 3 mesos que portem de vida des de que vam presentar la guia. Qualsevol aportació per millorar la ruta sempre serà benvinguda i intentarem portar-la a bon port.


Ivan
11.09.07 10:50:50
Salutacions a tothom,nomes volia deixar unes paraules referents a la ruta dels 3 monts,he tingut l'experiencia d'haverla realitzat sencera i es podria dir que la idea no es dolenta llevat de que esta sense senyalitzar i facilment pots perdre l'itinerari, hi ha forces camins amb molta vegetació i mal cuidats. Personalment penso que esta pensada en un despatx i sobre un mapa i amb un treball de camp escàs o nul,ningu se n'ha cuidat ni d'una senyalitzacio adecuada ni d'un manteniment dels senders. N'hi ha moltissimes de rutes al llarg de la geografia molt mes recomanables que no pas aquesta,es una iea que esta molt verda. Sense res mes a afegir salutacions a tots aquelles a qui els hi agrada la muntanya.
Oslo
31.07.07 10:56:39
Ni molt menys pretenia fer propaganda de la Mm sinó explicar les diferències.
Veure o gaudir dels 3 parcs en 8.5 hores com va fer l'últim vencedor, per mi no és excursionisme. Per altra banda, si camines de nit poca cosa deus veure. Parlo per la cursa no de la ruta.
Com diu la presentació de els 3 monts, és un itinerari turístic. Ha aprofitat camins per crear una ruta per no obrir-ne de nous. Segueixo dient que són dues coses diferents. S'assemblem com un ou a una castanya. Si teniu l'ocasió mireu els traçats. Només coincideix de Collformic a Tagamanent i de Monistrol al Monestir.
Francesc Sanahuja i Toledano (fsanahuja@sanframountain.org - Web)
25.07.07 19:33:33
GRACIES PER LA MENCIO A LA TRAVESSA QUE ENGUANY CUMPLEIX 103 ANYS DES DE QUE MOSSEN JAUME OLIVERES VA LLENÇAR EL REPTE DE REPETIR-LE-
EN CARLES ALBESA ANTIC PRESIDENT DEL CLUB EXCURSIONISTA DE GRACIA L'ANY 1972 VA ACEPTAR EL COMPROMIS I AVUI EN DIA ES LA TRAVESSA DE MUNTANYA PER EXCELENCIA I UN REFERENT EN EL MON DE L'EXCURSIONISME I LES CURSES DE RESISTENCIA.
AIXI EL CONSORCI DEL VALLES AMB ALTRES INSTITUCIONS HAN DESENVOLUPAT AQUEST PROJECTE TURISTIC BASAT EN LA NOSTRA HISTORICA TRAVESSA.
ENGUANY QUE LA NOSTRA ENTITAT CUMPLEIX ELS 85 ANYS D'HISTORIA US CONVIDEM A TOTS A PARTICIPAR-HI A TRAVES DE LA NOSTRA PAGINA WEB A LA QUE PODEU ACCEDIR DE FORMA MOL COMODA www.cegracia.cat/mm07
QUE GAUDIU DE LA FESTA DE L'EXCURSIONISME CATALA
FRANCESC SANAHUJA
PRESIDENT DEL CLUB EXCURSIONISTA DE GRACIA

Oslo
16.07.07 13:01:39
La Matagalls-Montserrat és una cursa i passa per Aigufreda fins arribar a St. Quirze Safaja. Entra pel nord a St. Llorenç Savall per anar cap a l'Urb. Cavall Bernat i d'aqui cap a Vacarisses. Després ja coincideixen diferents itineris (GR's, PR's, Verdaguer, etc.).
Els 3 monts segueix més el traçat del GR5 per fer xino-xano. Té el propòsit d'unir els 3 parcs. És clar que sempre utilitzarà camins per on ja ha passat gent. No han inventat res.
Nuria
13.07.07 13:40:36
Hola,
M'agrada molt com ha quedat la pàgina! I per contestar la pregunta de si és el Matagall-Montserrat, jo crec que no perquè l'itinerari és molt diferent ja que els 3 Monts passa per Mura, per Coll d'Eres i per Rellinars, mentre que la travessa va per Matadepera, Vacarisses i travessa més urbanitzacions.
Issac
13.07.07 13:02:58
Molt xules les fotos dela galeria de fotos i molt bona idea el Passi de diapositives. et pots fer fàcilment una idea “visual“ del recorregut. Enhorabona!!
Mei
02.07.07 18:29:43
Hola a tots!! Bona idea aquest itinerari pero no és el Matagalls - Montserrat de tota lña vida?
Nil
02.07.07 18:27:00
M'ha agradat molt fer l'etapa de Mura a Monistrol de Montserrat. Espero poder fer algun dia tot l'itinerari d'una tirada.
Per cert, també m'ha agradat força el web és molt clar i fàcil.
Entitats promotores
               
En col·laboració amb: